Melisa Residence-pandemi-surecinde-otel-mi-gunluk-kiralik-daireler-mi
Melisa Residence-pandemi-surecinde-otel-mi-gunluk-kiralik-daireler-mi


4.05.2021

Son dönemlerde seyahat planlarında artık otel odaları yerine günlük kiralık daireler tercih edilmektedir. Şüphesiz ki tercihlerin bu yönde değişmesinin nedeni, günlük kiralık dairelerin otel odalarından daha fazla hizmet ve imkân sunmasıdır. Küçükçekmece günlük kiralık daireler, otel odalarına nazaran daha fazla ev hissiyatı verecek şekilde döşenir ve içerisinde hemen hemen çoğu temel ev aletleri hizmetinize sunulur.

Size adeta eviniz ile seyahat etme hissiyatı sağlayarak daha rahat etmenizi garanti eder. Bu hissiyat ile geçireceğiniz tatil süreci daha keyifli ve rahat olacaktır. Otel odalarındaki yatak odası hissiyatı vermeyen hava, günlük kiralık dairelerde olmadığından kendinizi evinizde gibi hissedebilir ve uyku problemlerinizi en aza indirebilirsiniz.

Bu da daha dingin uyanmanızı sağlayarak hem fizyolojik hem de psikolojik açıdan sizi rahat ettirir ve kaliteli bir konaklama ve seyahat sağlar.

Pandemi Sürecinde Otel mi Günlük Kiralık Daireler Mi?

Hayatımıza aniden giren ve hemen gitmeyeceği belli olan zorlu pandemi sürecinde tercihler otellerden daha çok günlük kiralık daireler yönünde olmakta…Artık seyahatlerimizde dikkat etmemiz konuların en başında hijyen gelmektedir. Küçükçekmece günlük kiralık daireler otellerin aksine insanlar ile olan temasımızı azaltarak daha sağlıklı bir ortamda konaklamamızı sağlar. Melisa Suit Residence, odayı size vermeden önce bütün hijyenik kurallara uymak dahilinde odayı her köşesi ile birlikte temizleyerek size sunar ve sağlığınızı riske atmaz. Hem sizin hem de iletişimde olduğunuz insanların sağlığını güvende tutmanıza yardımcı olur.

Melisa Suit Residence İle Keyifli ve Güvenli Seyahatler Yaşarsınız

Birçok seyahat sebebi olan İstanbul’da, sizin için bu imkanları sağlayan konaklama seçeneği olan Melisa Suit Residence, size bu hizmetleri ve imkanları temin etmektedir. Küçükçekmece günlük kiralık daireler size kolay ulaşım imkânı da sağlayarak gün içerisinde saatlerinizden tasarruf etmenizi sağlar.

Günlük kiralık daireler hem sizin için hem aileniz için hem de iş arkadaşlarınız için yapacağınız tercihlerinizde size üstün hizmet ve imkân sağlar ve tatil sürecinizi daha kaliteli hale getirerek tatil döneminizden memnun kalmanızı sağlar. Siz de bu hizmet ve imkanlardan yararlanmak adına Melisa Suit Residence’ın günlük kiralık dairelerinden rezervasyonunuzu oluşturun ve kendinize kaliteli bir tatil sürecini garanti edin.